aurevoir France
Door: Ron en Ina
23 Oktober 2012 | Frankrijk, Parijs
Wij hebben een gigantische leuke tijd gehad in France, veel lol en ook veel gezien.
We vertrekken op 03-10-2012 naar Hobbs New Mexico!.
Iedereen bedankt voor de hele leuke tijd en op naar een nieuwe uitdaging!.
See You!
24 Oktober 2012 - 13:04
Fenny:
na telefonische contacten te hebben gehad is dit toch ook wel weer leuk, zitten jullie al op je "stee"?
of is het nog van hot naar her? hopelijk heb je gauw weer je ritme. hier gaat alles z'n gangetje met af en toe 'n uitspatter, en dan maar weer op het eind de groet'n met 'n toet'n Gerd & Fenny -
24 Oktober 2012 - 13:04
24 Oktober 2012 - 14:11
Hetty:
Geniet! Hetty
28 Oktober 2012 - 20:22
Paulien:
Hallo fam ,
hoe is et aan de andere kant van de wereld ???? alles een beetje op orde ?
en de kids al een beetje gewend op school.
En Ron hoe bevalt het jou daar ?
we moeten gauw weer even skypen Ina !!!! is toch wel leuker.
nou fam rustig aan en we spreken elkaar snel
knuffel ons xxxx -
08 November 2012 - 17:55
Fenny:
hier alles rustig aan, gisteren met Petra naar groningen geweest de nier op zich werkt nu goed alleen de drain die eind aug geplaatst was, is 2 weken geleden verwijderd want die was verstopt ( ja Ron achter de derde boom links) en nu maakt het lichaam nog vocht aan rondom de nier, de artsen wachten even af.
nou wij ook dus. Hebben jullie ook nog iets meegekregen van de heksenketel van verkiezingen?
Sandy was te ver weg hè om mee te krijgen.
mij goat weer sluiten met de groet'n en dikke toet'n van oons