kalender 2012 - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Nijhuis - WaarBenJij.nu kalender 2012 - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Nijhuis - WaarBenJij.nu

kalender 2012

Blijf op de hoogte en volg

28 Oktober 2011 | Frankrijk, Parijs

hierin komt het overzicht van de gasten die komen, zo is het voor iedereen makkelijk en duidelijk!.

Maart 2012 :

April 2012 :

Mei 2012 :

Juni 2012 :1-06-12 t-m 11-06-2012 donato.... definitief...

Juli 2012 :week 28-29 wiljo waldo ??????? ....gereserveerd

Augustus 2012:5-08 t-m 18/08-12 bert en mariet.....definitief....

September 2012 :

Oktober 2012 :

• 12 December 2008 - 22:55

F+ny:

vr.12-12 23.55uur
    als het aan ons ligt èn onze portomonaie was wat beter gevuld kon je ons wel voor april en mei invullen heerlijk, nu dromen we er maar van. is ook leuk. groetjes en knuffffjesssss van G&F

• 15 December 2008 - 22:09

Danielle Sander:

Hoi hoi,
    Ja, hier eindelijk een bericht van ons uut Apeldoorn. Erg leuk om deze hele site is te bekijken. Ik was dit adres kwijt maar vond hem naar een lange zoektocht gelukkig terug. Alles wel daar? Wat ik lees klinkt goed.
    En zoals ikie komen er ook geregeld mensen langs. Dus volgens mij geen tijd voor heimwee, of wel?
    Nou tot horens.
    Groetjes

• 25 December 2008 - 09:55

Jurgen:

he ronnie ina en de kids veel plezier met deze dagen we komen nog wel een keer langs wippen en lekker en pilsje drinken
    grtjes de veentjes uit almeloooooooooooooooooooo

• 13 Januari 2009 - 14:06

Waar sta ik dan?????

• 15 Januari 2009 - 11:59

Nijhuis:

Haij met de ogen debbie!! hahaha Je staat erop is de datum goed zo?

• 17 Januari 2009 - 18:28

Debbie:

Ja maakt niet uit ik moet toch geopereerd worden dus..

• 15 Februari 2009 - 13:20

Mariet:

in de agenda staat week 22 of 23 ....nou ben ik vrij van 30mei -5juni...en van 8-15 mei dus zeg maar wat het beste uitkomt
    groetjes Mariet

• 02 Maart 2009 - 14:31

Heej!

Wij komen van 10.08.09 tot ..?.. waarschijnlijk!

Groetjes

• 02 Maart 2009 - 18:22

Hallo Allemaal!
    Heb de kalender weer ff ge-update, dus kijk maar ff en bert en mariet bel jullie morgen, denk dat marietje naar koor is nu...komt dinie ook weer mee?
    hoor van jullie Ina en Ron en kids

• 18 Maart 2009 - 17:30

Hans En Diane:

hoi hier weer eens een berichtje van ons hier gaat alles goed het is hier nu ook wel lekker weer 12 graden hoe is het met de hond heb je nog geen foto,s van haar gemaakt ben wel benieuwd hoe ze er uit ziet.stuur maar eens een foto.tot schrijfs maar weer groetjes uit almelo

• 29 Maart 2009 - 12:44

Hans En Diane:

he hoe is het daar wij verheugen ons jullie eens een keer weer te zien zal jeroen even doorgeven dat je hebt gebeld hij komt zo naar huis zal wel vragen of hij even terug belt hij stond gister in de krant met bedrijf waar hij werkt maar neem je zon even mee het wordt hier van de week ongeveer 15 graden maar het mag voor mij wel warmer worden kan ik een tuin feest geven maar spreek jullie nog wel groetjes aan jullie allemaal en dikke knuf voor lika en zera

• 29 April 2009 - 11:12

Hallo Luitjes allemaal

Heb net ff telefonisch contact gehad met Ina.
    Haar pc heeft het begeven.
    Ze zal dus voorlopig ff niet op de site , hyves en msn komen.
    Moest dit berichtje ff van haar op deze site zetten.
    Nu maar hopen dat dit euvel snel herstelt kan worden.

Groetjes Colette

• 15 Mei 2009 - 16:56

Wiljo, Waldo, Diana:

Hee luitjes!
    Wij komen van 10 augustus tm 18 augustus. We bellen.
    Groetjeeeeess uut twello!

• 26 Juni 2009 - 18:44

Dag skattie en aanhang

Nog een goeie week en dan ....... komen we joehoeoeoeoe.

Liefs van ons xxx

• 07 Juli 2009 - 15:25

Bert En Mariet:

Hallo leu, alles goed doar, nou nog 2 weken en dan de 4 daagse ????, maar dat moet lukken niet dan??.
    Hier alles goed, de 15 de aug weer naar AT .
    groeten aan de kids en een dikke knuf, en de groeten oet almeloooo.
    en tot gauw weer.

• 15 September 2009 - 22:38

Heej, alles goed daar?
    Ik had even een vraagje, is het goed als ik en me moeder in februari komen =D? Om nog even de verjaardag van Ina over te doen haha. Nou ik hoor het wel

Dikke kus uit Twello

Wiljo & Diana

• 17 September 2009 - 13:50

Ja hoor is prima!
    Jullie weten de weg !! hahahahaha:-)

• 09 Oktober 2009 - 20:04

Heeii..
    We staan er nog niet eens bij, was dat nou!
    22 februari tm 26 feb.!! xD even ter herinnering..

groetjess

• 27 Januari 2010 - 01:15

Annet & Marvin:

Hee Hee!

Ik had jullie al een berichtje gestuurd!

Dus als jullie het natuurlijk goed vinden & kunnen. Hadden wij misschien in de planning 15 tot 24 juli. (A)

Liefs!

• 27 Januari 2010 - 09:49

Nijhuis:

Mocht je de datum die je wilt komen bovenin de kalender zien staan dan is het door ons geaccepteerd!. Dus wij gaan er dan van uit dat de mensen die datum's komen!.

• 27 Januari 2010 - 21:38

Monique & Jeroen:

Haa Ron & Ina,

Naja zoals gisteren al gevraagd op de voorpagina bij deze nog 1 keertje ;)

Monique en ik wilden graag van zondag 31 april tot vrijdag (6)-Zaterdag 7 mei komen..

Laat maar even weten of jullie dit uitkomt, zoniet dan kijken we nog wel ff!

Groetjes Monique & Jeroen

• 29 Januari 2010 - 08:11

Hallo jeroen en monique!

Ik heb jullie in mei gezet van 1-5-2010 t/m 7-5-2010 alleen bij ons op de kalender stond geen 31 april??????. :-)!!!!!!! maar goed wij hebben ook een franse kalender, misschien is die anders ?????? whoehahahahahaha

• 31 Januari 2010 - 20:20

Jeroen & Monique:

Haha, dat bedoelden we ook inderdaad! Hbben er nu al zin in! Groetjes daar!

ps. nog gefeliciteerd met je verjaardag!!

• 16 Februari 2010 - 12:08

Paulien:

He lieve mensen hier even een berichtje van ons. Kijk net de kalender na van wie er allemaal komen, nou wij hebben nog wel zin om 18 juli een weekje te komen. Heeft ronnie dan ook Vakantie? lijkt me heel erg gezellie nou ik hoor nog wel Verder alles goed daar? of is het bij jullie ook zo koud? nou hier houd het echt niet op lig snachts met een kruik in bed dus dan weet je het wel Nou liefs en een dikke kus aan allen

• 03 Maart 2010 - 19:56

Zo franse luitjes,

Nog iet iets meer dan een maandje en dan kom ik weer eens een keer!! Is alweer te lang geleden.

Tot dan, heb er zin in..

X Debbie

• 28 Juni 2010 - 08:37

Pietrina:

He hallo,

Even een vraagje, wij hebben over 4 weekjes vakantie en dan willen we even langs komen bij jullie. Het is maar voor korte duur. We willen dan namelijk vrijdagmiddag 23 juli wegrijden uit Twello richting jullie toe. En dan zondag 25 juli gaan weer weg omdat we die dag om 22:00 's avonds de boot op moeten in Genua.
    Dus willen we graag weten of je onderdak hebt en wij welkom zijn?
    ook al is het dan voor een korte duur, maar dan hebben we jullie nog wel even gezien.

Ik hoor het wel, groetjes!!
    En kus aan de kids

• 28 Juni 2010 - 12:03

Edith:

hoi lui,

Leuk dat we een dag eerder kunnen komen hebben we iets meer tijd om bij te praten anders is het ook maar zo kort.

Het is hier tropisch op het moment zo ongeveer 31 graden maar weer niet om uit te houden dan kan je beter in france zitten met die teperatuur.

Je ziet ons donderdag de 15de wel achter in de middag een keer verschijnen hopelijk zonder problemen onderweg.

groetjes edith

• 12 Oktober 2010 - 12:22

Nijhuis:

Hallo zoals een ieder van jullie kan zien, blijven wij nog tot januari 2012 in frankrijk.
    Heb de kalender weer ge-update :-) dus als jullie nog zin en tijd en natuurlijk geld hebben, vul in en kom! hahahahahaha groetjes Fam. Nijhuis

• 14 Oktober 2010 - 11:48

Hey skattie :)

Alles kits ?
    Je hebt ons er alweer op gezet zie ik :D
    Vertelde het hier aan de kids en die waren super blij !
    Zelfs Glenn ondanks al die meiden :P

Dikke kus en knuf van moi

• 24 Oktober 2010 - 18:22

Danielle:

Hoi hoi,

We wete dat jllie hier gisteren nog waren en zelfs nog in Nederland zijn, maar hier toch ons veroek om in de zomer van 2011 bij jullie te komen. Wij zouden graag van 27-6 t/m 8-7 willen komen.
    Nou we horen het wel.
    Groetjes uut Apeldoorn

• 02 Maart 2011 - 15:00

Debbie:

Ik kom als het goed is 14 april tot 21 april naar jullie toe!!
    Heb er al weer zin in..

Kus

• 08 Maart 2011 - 20:04

B & M:

Hallo luitjes,
    Wat lees ik nu????Waren we in 2001 al bij jullie hahahahaha....
    Nou hoe is het daar,,,hebben julie al mooi weer besteld....zijn we toch over 9 weken al in Frankrijk met vast een lekker weertje. we hebben er al zin in hoor!!
    Hier was vandaag ook al een lekker zonnetje dus .....
    Tot horens en groetn uut Almelo

• 22 Maart 2011 - 14:51

Ina:

Ja bert we zijn toch bij jullie in komen wonen???? :-) :-) :-)

• 02 Mei 2011 - 07:59

Bert & Mariet:

Hallo lui, nog een paar dagen, en we zijn er weer, gaan a.s zaterdag om ongeveer 05.00 /06.00 uur weg, doen rustig aan ,en houden wel contact, ik heb 1200 km telefoon kabel gekocht, dus dat moet lukken niet dan oja ja.
    groetjes.en tot zaterdag met veel zon , maar niet te warm hoor.

• 05 Mei 2011 - 09:10

Ina:

Bert !!!!!!!! 1200 km telefoonkabel ??????????........ moet je niet meer kopen als je de hort op gaat heb je meer meters nodig !!!!!!! :-) :-) :-) groet ons en tot zaterdag ......

• 17 Mei 2011 - 07:42

Edith:

hey familie zie dat jullie temperaturen op peil zijn hier is het vandaag regenachtig hopelijk word het gauw weer beter. Laat ff weten wat je graag hebben wil in la douce france als we die kant op komen. (boodschappenlijst).

groetjes moi

• 14 Juni 2011 - 12:57

Pietrina:

Hoi Hoi,

Wij zijn bezig met onze zomervakantie te plannen.
    Dit jaar gaan we naar Spanje toe en willen wij op de terug weg bij jullie aan komen.
    Het punt is alleen dat wij 20 augustug weggaan uit Spanje en dan naar jullie toe willen komen.
    Alleen jullie hebben zelf vakantie t/m 22 augustus, Hebben jullie echt liever niet dat er dan iemand komt, of vinden jullie het niet zo heel erg als wij de 20ste komen?
    En gewoon eerlijk zijn hoor, we begrijpen het dan wel :)

Liefs Pietrina

• 28 Juni 2011 - 16:50

Bert & Mariet:

Hallo fam, alles goed daar en warm ? onweer ? natuurlijk, maar hier komt ook wat aan , ik heb de camera al stand by staan.
    De taptoe was een groot succes, en voor beide stichtingen 6.500 euro, met ruim 4000 bezoekers en een fantastische show v/d korpsen, spannend was het wel hoe het allemaal verliep, maar toen de kop er af was, viel er wel een last v/d schouders, en kan ikmterug kijken op een geweldige avond en middag, ook toen erg veel bezoekers.
    Wij gaan a.s zat voor een week ongeveer naar Oostenrijk, met Mar & must, en de kids.
    Dus groeten en veel plezier met de rest die nog komen.
    Knuffels en tot ziens.

• 28 Juni 2011 - 17:29

Bert:

Mochten jullie nog belangstelling hebben van de opnames ( radio ) live kun je dat vinden op radio Almelo ( programma gemist ) leek me wel leuk.
    Bert

• 14 Juli 2011 - 18:25

Bert & Mariet:

Hallo Fam, alles goed daar in de alpen, is het warm of koud daar, hier is het herfst 14 graden.
    Maar wanneer is de tour bij jullie??
    Eerst a.s week de 4 daagse Nijmegen
    Groeten en de ballen en een knuffel voor een ieder.

• 20 Juli 2011 - 21:44

Joehoeoeoe nog paar daagies :D

XXX

• 03 Augustus 2011 - 12:36

Bert & Mariet:

Hallo leu, alles goed daar hopen wij, nou hoe is het daar warm zeker ??, hier op de pols na ook alles goed, 4 daagse achter de rug en uit gelopen, 4 de maal ja ja.nu iks meer te doen taptoe achter de rug, polen vangen over e de 4 daagse over, maar de 9 de sep, aar Italie met Has & Inge erg veel zin in.
    Nou hou jullie goed en alvast een goede vakantie, knuffels en kiss aan een ieder.
    Nog onweer gehad daar, JA natuurlijk.

• 02 December 2011 - 10:14

Joooo we staan er weer op , GEZELLI !!!!! xxx

• 02 December 2011 - 18:52

Mariet:

Halloooooo,,,
    lang niet meer wat gehoord hé.
    Hoe is het daar bij jullie?
    We hebben hier herfst...regen en wind dus brrrr,niet leuk hoor.
    Zondag komt de klaas , hebben we een feesie bij Romy,
    ....verder is hier alles oké, dus kww.

Groetn uut Almelo

• 18 April 2012 - 12:05

Bert & Mariet:

Hallo Leu, alles goed daar, nou de drukte is weer voor bij, en nu nog op vakantie op 07 mei.
    Dat was wel de grootste verrassing dat jullie op ons feestje waren ,erg leuk maar dat wist je al.verder hier alles redelijk wel. hier is het herfst, maar in turkie lekker warm, alleen nog er heen vliegen !!!!!.
    Groetjes en een knuffel van ons, en tot horens.