Laat de zomer maar komennnnnnn
Door: Ron en Ina
19 Mei 2010 | Frankrijk, Parijs
Wij hebben zoals jullie kunnen zien op de kalender alweer lieve gasten achter de rug. Wij hebben nu eindelijk weer beter weer qua regen en bewolking de temp viel wel mee. Maar de vooruitzichten zijn prima en zonnig en warm.Aankomende vrijdag ga ik om om ongeveer 2 uur 's middags met de tgv naar het vliegveld Lyon om daar in het vliegtuig te stappen naar Amsterdam samen met de moeder van de vriendin van Zera (Lidy). en ongeveer half 8 's avonds landen we in A'dam. en dan kunnen de bloemetjes worden buiten gezet !!! whoehahahaha....ach eigenlijk ben ik doar te old veur !!! Maar ik ga samen met Lidy een fiets huren en gaan lekker fietsen etc...Wil nog ff naar het achterhuis en verder gezellig doen.
En verder weet ik niks te melden, hoor jullie weer en tot gauw!
xxxx oons.
19 Mei 2010 - 08:56
Colette:
Hey skattie geniet er maar lekker van in A'dam en zet de bloemetjes maar lekker buiten in de zon wwhoehahaha.
De vooruitzichten voor hier zijn ook goed dus lekker terrasjes pakken en mensen loeren daar :D
Genoeg te zien in The Big City :)
Liefs moi xxx -
19 Mei 2010 - 09:06
Ina:
Dat ga ik ook zekers doen skattie, als je je verveelt kom je dan die kant op? whoehahaha -
19 Mei 2010 - 10:12
wo-19-5--12.15uur
leuke foto`s sommige niet zo heel erg snugger maar dat maakt Babsie dan wel weer goed. We zijn al met de koffers bezig en nu de weersvooruitzichten ook beter worden ga ik er ook echt in geloven,verder heb ik ook weinig te verzinnen dus tot maandag, oei dat klinkt snel, doeidoeitikketus,Fenny -
19 Mei 2010 - 17:49
Dylan En Jessica:
Heej hallo,
Wij hebben goed nieuws.
vrijdag avond boeken we de tickets :D
mama brengt ons @ airport.
kort om WIJ HEBBEN ER ZIN IN :d:d:d:d:d !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
XXX ONSS -
19 Mei 2010 - 18:07
Hans En Diane:
he hallo luitjes .leuke foto,s hoor .weet je wel zeker dat het vliegtuig gaat je weet maar nooit met die gaswolk.hier gaat alles goed druk aan het werk .groetjes uit het zonnige almelo -
20 Mei 2010 - 06:49
GASWOLK ?????????????????????? -
20 Mei 2010 - 10:25
do 20 MEI 12.30uur
lieve Ron en Ina,en weer is er een jaar voorbij VAN HARTE GEFELICITEERD MET JULLIE 2e HUWELIJKSDAG dat er nog vele mogen volgen. XXX G&F -
20 Mei 2010 - 14:38
Ronnie:
Hoi Fenny,
Het is ons 2e huwelijksjaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr...Als het ons 2e huwelijksdag was,dan had ik nu een kater....Hahaha.
P.S. heb je de koffer met korte rokjes en broekjes al ingepakt,het wordt SUPERRRRRR warm hiero...
Toedels..... -
20 Mei 2010 - 17:12
sorry hoor hee!!!!!
in iets begrijpelijker taal Gefeliciteerd dat jullie vandaag 2 jaar geleden getrouwd zijn èn dat nog steeds zijn natuurlijk. nog harstikke krom natuurlijk maar misschien begrijp je het nu wel. doei doei nog 4 naggies XXXG&F -
20 Mei 2010 - 20:45
Colette:
Hey Frambozen hoe houden jullie ut vol samen pppffff . ONVOORSTELBAAR !!!!
En dat AL 2 jaar .
Alle gekheid op un stokkie van harte saampies . Drink er maar un paar Baily's op skattie en Ron natturlijk 1 ( doos )kronenbourg .
Wwhoehahahahaha.
Liefs van ons xxx -
21 Mei 2010 - 08:38
Jurgen:
he mensen alles goed aan die kant nog veel plezier in amsterdam pas op voor tasjes dieven
oja hoe gaat het met ronnie,s vistripjes grt uit almeloooooooo -
21 Mei 2010 - 12:48
Hans En Diane :
en ik bedoelde as wolk .heeft wel z,n voordelen kun je langer in amsterdam blijven .heel veel plezier groetjes hans en diane -
21 Mei 2010 - 13:44
Lidy & Ina:
Bonjour!!!
Wij zitten nu ff op het vliegveld in lyon te internetten, iedereen bedankt voor de leuke reaktie
Ron, Zera en Lika xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx bisous -
21 Mei 2010 - 17:36
Ronnie:
Hé meiden,
een fijn weekend toegewenst in Amsterdam,vanuit een zonnig Frankrijk.Bisous van Zera en Lika est Moi natuurlijk.XXXXX ons... -
21 Mei 2010 - 22:41
za 22-5 00.45 uur
toch wel een leuk idee dat je zo dicht bij zit.
dikke kus G&F. -
25 Mei 2010 - 14:43
Paulien:
He mien heb je je wel een beetje gedragen daar in het Amsterdam? nou aan het weer heeft het niet gelegen Maar verder alles goed daar? oeps ik was jullie trouwdag ook weer vergeten Sorry hoor maar alsnog van harte. Lekker gegeten met de kids en je mannetje? nou ik hoor het allemaal nog wel als we weer komen.
Weet alleen nog niet wanneer moet nog even met Diana overleggen maar wij denken zelf dar het zondag de 18e wordt
maar je hoort het vroeg genoeg.
nou lieve mensen tot horens maar weer -
27 Mei 2010 - 19:32
Het week-end was SUPER !!!!!! -
28 Mei 2010 - 06:50
Vertel vertel :p -
30 Mei 2010 - 17:16
B & M:
Hai leu, alles goed met die mensen over de brug van het twente kanaal, mooi weer of weer geen onweer ?? leukwekend gehad in dat mooie Nederland, ze praten nog over jullie !!! wat hei toch doon door ?? gisteren nog 50 km gelopen ging prima zonder blaren, hier komt op dit moment de regen met bakken uit de lucht.
maar het wordt warmer 23 graden. mooi weer voor de w.k groetjes en doe henig an. -
30 Mei 2010 - 17:21
B & M:
Alvast voor de aankomende week voor dat wie het verget, alles goed en weinig nieuws op dit moment, maar wie denkt wa an oe leu hoor, heb nooit velle te vertel,n. -
01 Juni 2010 - 13:49
Dylan En Jessica:
heej alles goed aan die kant ?
hier wel ..
ik wou eigenlijk even weten hoe we dat nou doen ivb vakantie ?
ticket en alles.
keb btw een nieuwe msn
nijhuis18@live.nl
de vorige is gehackt.
groets en xxxxjes ons -
03 Juni 2010 - 06:25
do morgen 3-6 8.2.uur
Zo ben nu echt weer thuis. machtig mooie week gehad bij jullie maar dat wisten jullie al. gisteren is ook alles goed gegaan, na zo`n lange reis was het wel heel vermoeiend maar Siets en ik kregen veel waardering was heel goed georganiseerd, nou daar doe je het voor. Volgens zeggen hebben"ze" hier vorige week slecht weer gehad, maar nu is het een heerlijk temperatuurtje en ga ik vandaag weer met frisse moed aan de slag. nou jongetje en meisjes de groetjes en knufjes van G&F.
oja Dylan ik hou meer van gehakt zonder C hahahahahahahahaha.... -
07 Juni 2010 - 13:03
Ina:
Zo ff tussen het poetsen door wat babbelen. Zera en lika gaan allebei over naar de volgende klas, en dat vinden we toch wel héél knap van de meiden.
Ben bezig huis aan kant te maken, a.s. vrijdag trouwerij in Almelooooooooooo dus we komen ff voor 3 dagen Nederland onveilig maken !!! :-)
O,ja cootje voor ik het weer vergeet : hoe was je motor week-end? En diana van Wiljo sorry dat ik je niet gebeld heb, maar nog VAN HARTE GEFELICITEERD met je verjaardag en een dikke kussssssss van ons....Ben ook zo druk met die warmte vergeet spontaan alles??? Of zou het de leeftijd wezen? maakt ook niet uit ben gewoon druk met andere dingen hier. Verder hek niks meer te lullen en misschien zien we jullie nog van het week-end ( maken geen afspraken van we komen bij jullie hoor....dat is niet te doen voor 1 dag). en die we niet zien misschien de volgende keer!!! :-)
Toedels allemaal en we zullen wat zonneschijn metnemmen die kant op!
poets poets poets......zweet zweet zweet !!!!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx -
07 Juni 2010 - 13:06
Ina:
O, ja Fenny .... misschien kun je de fransen hier helpen met organiseren ??? whoehahahahahahahahahahahahahahaha toedels we zien jullie donderdag avond!...we smsen. -
07 Juni 2010 - 20:31
Cootje:
Hey Skattie
Wat een toppertjes die meiden van jullie (Y)
Je vroeg hoe mijn weekendje was.
Nou Superrrrrr.
Heel veel gereden , warm weer en een bult lol !
Heb alleen een licht gekneusde rib opgelopen de 2de avond (au au).
Wilde ff dirty dancing proberen met één uit ons clubje maar dat ging nie helemaal goed wwhahaha.
Ga morgen weer boeken voor volgend jaar :D
En jullie komen weer ff naar Nl ?
Misschien tot aankomend weekend dan.
Liefs en knuf aan iedereen xxx -
10 Juni 2010 - 17:31
Mariet:
Zera en Lika..goed van jullie zeg!!!!
hebben jullie al vakantie dan??
Nou het is hier ook best warm hoor....laat die zon nog maar fff in Frankrijk...wie weet zien we jullie dit weekend... Groetjes B&M -
14 Juni 2010 - 18:10
Hans En Diane:
he het was leuk om de meiden eens weer te zien .en verder wel een goed terug reis gehad zonder pech groetjes hans en diane -
15 Juni 2010 - 07:28
Bert & Mariet:
Hallo leu, alles goed gegaan zonder pech hoop ik, Lika van harte gefeliciteerd met je 6 de verjaardag en vraag maar veel kado,s hoor mag best een keer !!.hoop dat je vandaag een fijne verjaardag hebt, en niet te veel patat eten hoor daar krijg je vierkante vingers van. nou groetjes en veel plezier. -
15 Juni 2010 - 08:04
Gerd & Fenny:
LIKA..... VAN HARTE GEFELICITEERD MET JE 6e VERJAARDAG een hele mooie dag met lekkere fricadellen (die zijn rond) en mooie kadootjes.Kus en knuffel van Opa Gerd en Oma Fenny doeiiiiiiiiiiii -
15 Juni 2010 - 08:37
Pietrina:
He Lika
van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Maak dr maar een mooie dag van met veel kadootjes :D
Liefs Remon & Pietrina en een dikke kuss van Aurora -
15 Juni 2010 - 10:45
Ina:
Even de site veranderd in hollandse voetbal sferen !!! :-)
Ja we zijn idd goed aangekomen, beter dan de heenweg)-:.
Hier vandaag veel regen en 17 graden.... morgen ook regen en kans op ONWEER!
daarna weer beter weer.
Verder weinig nieuws, tot kijk maar weer!.
Laterrrrr -
15 Juni 2010 - 13:08
Colette:
Snik snik het plaatje is niet te zien .
Het waren allemaal ballonnen . -
15 Juni 2010 - 19:09
Hans En Diane:
lika van harte gefeliciteerd met je verjaardag en dat je maar veel kadootjes mag krijgt .
oom hans en tante diane -
18 Juni 2010 - 07:42
18-6 9.45uur
FF een vraagje (geen bericht goed bericht, dus het zal wel goed zijn maar toch...ff) Van de grote regenval, hebben jullie daar last van? want dat is toch niet zover bij jullie weg? Lezen of horen we een antwoordje? dat waren dus 3 vragen sorry knuf van G&F. -
22 Juni 2010 - 11:50
B & M:
Hallo leu, nog 1 week en dan weer de reis maken , naar de zon hoe is het weer op dit moment bij jullie, en de voor uitzichten ?? WARM zeker nou echt warm weer hebben wij nog niet mee gemaakt bij jullie, maar dat gaat nu zeker veranderen, kunnen wij ook een keer zwemmen. stond nog niet bij jullie op de agenda ??.
2 julli komt Diny weer voorgoed thuis ( mooi he)
Zondag morgen vertrekken wij heel vroeg O ja , Ja
Oke tot later. -
22 Juni 2010 - 11:56
Bert:
Oja, is het wel veilig om als aanstaand wereld KAMPIOEN door frankrijk te rijden, wat een gedonder in dat elftal niet dan wel dan oke dan. we zien het wel -
23 Juni 2010 - 17:43
Edith:
hey familie,
Is het weer al tropisch bij jullie hier is het ook lekker vandaag 26 graden mag dus niet klagen.
A Bientot edith -
29 Juni 2010 - 08:35
Bert & Mariet:
Hai leu, is het zwembad al op temperatuur, je weet het wel he als ik er door ben is de zomer weer voorbij, maar goed tot zondag. -
30 Juni 2010 - 11:08
Ina En Ron:
Nou Bert je hebt geluk, het zwembadwater is zo tussen 27 en 28 graden !! :-P....
Jullie hebben het ook warm in Nederland zeg, geniet er maar lekker van hier is het ook al ruim boven de 33 a 34 graden, maar wel lekkerder warm dan in het benauwde klamme kikkerlandje... En de insectjes zijn ook allemaal uit de winterslaap, Nu jij nog Bert !! :-)
Verder weinig nieuws, nog twee dagen er vroeg uut en dan lekker vakantie tot 2 september !! joehoe....en iedereen tot binnenkort dan maar! -
14 Juli 2010 - 10:02
Jurgen :
he mensen hoe is het daar in france mooi weer natuurlijk ronnie moet ff die vis site door sturen je weet wel die met die vangsten grt uit almelo -
21 Juli 2010 - 10:52
Je Zoon :p:
heej waneer sturen jullie de tickets over want het is binnen kort zo ver dat we na france gaan :D :D :D
jippyy
groetjes ons
26 Juli 2010 - 08:42
Bert & Mariet:
Nou leu, ik heb de 4 daagse weer volbracht met 10 blaren in de snikhete zon maar het is weer gelukt derde maal !!!!.
de vakantie bij jullie was gezellig maar allemachtig wat HEET,maar ja het zit er weer op groetjes aan de kids en tot schrijfs, nog bedankt voor de ondersteuning ( telefoon tijdens de 4 daagse)
29 Juli 2010 - 22:19
Jeroen :
Hallo leute,
Hoe is t daar? :).. Sorry dat ik niets van me heb laten horen de laatste tijd.. maar fack, wat heb ik het druk gehad met werk e.d. :(.. Nu nog 3 daagjes werken en dan mooi vakaaancie :)..
Hoe is t verder dan??
Groet'n! -
03 Augustus 2010 - 17:28
Jeroen & Tijmen:
Wij vertrekken vannacht weer richting het zuiden!!.. 2 daagjes overnachten bij familie nijhuis en daarna door naar Salou!!!
Partymachen! :D
Tot morgeeeen!!
Groetjes Jeroen & Tijmen! -
06 Augustus 2010 - 06:16
HIEP HIEP HOERA
Zera van harte gefeliciteerd met je verjaardag :D en dat je maar veel leuke dingen krijgt en natuurlijk veel lekkers.
Heel veel plezier vandaag.
Dikke kus en knuf van ons allemaal -
06 Augustus 2010 - 13:23
Fam Hase:
Hoi zera,
van harte gefelciteerd met je verjaardag maak er een leuke dag van met veel kadootjes taart
gr edith manfred en brendan -
07 Augustus 2010 - 15:48
Mariet:
hallo daar, hoe bevalt nu???zonder Ronnie....die zit lekker te vissen aan het kanaal...dus hij vermaakt zich hier prima .
maar nog gefeliciteerd met jullie dochter , 8 jaar al...gaat dat snel hé.. Nou Groetn uut almelo en tot kiekes -
07 Augustus 2010 - 17:30
Fenny:
heu net oftie in de france nooit vist.