NOUVELLES IMPORTANTES - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Nijhuis - WaarBenJij.nu NOUVELLES IMPORTANTES - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Nijhuis - WaarBenJij.nu

NOUVELLES IMPORTANTES

Door: Ron en Ina

Blijf op de hoogte en volg

23 Januari 2010 | Frankrijk, Parijs

Dit is even belangrijk nieuws voor alle reislustigen onder jullie.Aangezien ik afgelopen week te horen heb gekregen,dat ik mijn contract met een half jaar kan verlengen,hebben wij met ons allen na lang beraad,en na vele nachten wakker te hebben gelegen,toch een besluit genomen !!!

NOUS CONTINUONS JUSQU'À NOËL 2010

Effe vertaalt:

WIJ BLIJVEN NOG TOT DE KERST 2010

Dus Ina maakt nog even een nieuwe kalender,en dan is het weer invullen met die hap.

Groetjes en op naar weer een HETE ZOMER.

Fam Kronenbourg....Au revoir......:-) :-)

• 23 Januari 2010 - 16:38

za 23 jan, 17.40
    We weten eigenlijk niet helemaal hoe we moeten reageren, vinden het niet leuk dat jullie nog zoooo laaaang weg blijven, maar vinden het wel fijn voor jullie,dat dit kon, als je het zelf niet leuk vond kon je toch nee zeggen? Of we ook echt reislustig zullen worden dat zien we wel in de loop van de tijd wel. doeiiiiiiiiiii G&F.

• 24 Januari 2010 - 10:04

Johann:

Hallo Fam

Ik vindt het mooi dat jullie nog blijven.
    Met een beetje geluk en goed vliegweer kom ik ook daar bij jullie.
    En Ina bedankt dat ik tot de kerst bij jullie kan eten elke dag(hahaha)

Au revoir en tot ziens

• 24 Januari 2010 - 12:01

Ina:

Johann, tuulk kun je elke dag komen eten, maar je mag dan wel de tafel dekken en de afwas doen :-)! en natuurlijk een beetje strijkwerk hahahahaha

tot horens.

• 24 Januari 2010 - 15:44

Dylan & Jessica:

bonjour amie :D

wij hebben het overlegt en gekeken op ryan air.nl
    maar het lijkt me sterk dat de mensen kunnen over vliegen voor 30 euro
    er komt nog van alles op wij kwamen uit op 159euro p.p
    wij weten de datums nog niet maar dat weten we maandag. Het probleem nu is hoe komen we nu in frankrijk :P
    dat bedrag heb ik nog niet bij elkaar in december laat staan in juli XD.
    ik ga weer :)
    ik hoor het nog:D

doeggie

groetjes Dylan en Jessica

• 24 Januari 2010 - 19:00

Ha die dylan en Jessica!

Ik doe maar een gooi, werk zoeken ?????

• 25 Januari 2010 - 08:38

Diana:

Hee! Leuk dat jullie langer blijven:P kan ik nog 1x extra op visite komen :P moet alleen kijken of dat wel lukt enzo xD whaha. Mama gaat niet mee:P dus moet ik het alleen doen, maar dat vind ik niet erg!

haha

xxx Diana

• 25 Januari 2010 - 10:39

Mariet:

Hoi familie...dus het bevalt toch goed..anders blijf je toch niet langer???? het is toch ook wel een prachtig land hé.
    Kunnen we nog een keer van dat heerlijke zomerse weer komen genieten,Nog veel lieve groeten Bert en Mariet .

• 26 Januari 2010 - 22:47

Jeroen & Monique:

Ha Ron, Ina, Zera & Lika!

We hebben een paar weekjes terug t gehad over dat monique en ik nog een keertje komen kijken.. is er nog ergens plek in een (school)vakantie (niet in de zomervak).. dan kan ik namelijk wel vrij nemen en monique is dan dus ook vrij.. k moet namelijk nog wel ff afkicken van dat kronenburg bier.. en die perfecte pizzeria bij jullie!

Hoor t wel van jullie!

Groetjes!

• 26 Januari 2010 - 22:50

Jeroen & Monique:

Zie nu dat er in mei nog helemaal niets geboekt is?? Zijn jullie toevallig met de mei vakantie in frankrijk of zijn jullie dan hier??

Anders zouden monique en ik dan wel langs iwllen komen!

Hoor t wel! Haha

Groetjes!

• 27 Januari 2010 - 01:07

Annet & Marvin:

Hee Hee Luitjes daar in France!

Hoe is het daar in france? nog veel sneeuw enzo? :P
    Maar ik las dat jullie nog langer bleven ja! Jammer want dan duurt het nog ff voordat jullie hier weer terug zijn maar wel lekker hoor! De zomer daar nog!

Maar heb je al planningen van dat mensen willen komen. Anders zouden marvin & ik miss wel willen komen. :) Als dat natuulijk mag! We hebben zo zitten kijken met vliegen.. & als jullie het goed vinden zou het miss Eind jullie zijn. :$

Liefs!

• 27 Januari 2010 - 01:08

Annet:

hihi correctie (A)!

Typ foutje.. xD Eind juli!

• 27 Januari 2010 - 09:43

Ina:

Als iedereen nou bij de kalender kijkt en de datum's dat je wilt komen daar noteerd, kijken wij wat er mogelijk is.

• 28 Januari 2010 - 12:56

Dylann:

heej allemaal :D
    alles goed aan die kant?

hier wel :)

ik heb even uitgerekent hoeveel ik meeneem @ france:)
    als ik mijn salaris er niet af haal :P

hihi

we hebben allebei zoon zin in de vakantie :D

groetjes ons :)

• 28 Januari 2010 - 18:47

Bats En Mariet:

Ina alvast gefeliciteerd met jou 40 ste verjaardag 40 ja 40 nog maar hoor, nou je lijkt wel 39 1/2.maar een fijne dag en veel plezier, is de kaart op tijd aan gekomen, was een speciale post duif met winterbanden.
    nou tot ziens en vulle wille.

• 28 Januari 2010 - 20:53

Johann:

Hoi Fam

Ik kom op 1 April naar Frankrijk voor het werk
    ps wat eten wij s'avonds
    Ina??????

groeten Johann

• 28 Januari 2010 - 23:23

Danielle:

Hieper de piep hoera,
    He meid van harte met je verjaardag. We zullen dit weekend en 1 op jou drinken. Voor Ed geen Kronenburg, maar Amstel en een colatje voor mij.
    Groetjes daar aan iedereen
    Veel liefs en een dikke kus voor je 40ste.
    Ed en Daan

p.s: hoe voelt het nu 40, kan ik me alvast voorbereiden.

• 29 Januari 2010 - 08:17

Nijhuis:

Ha die johann, als eerste welkom in france!.

Ten tweede eet ik elke dag gevarieerd, frietje mayo, frietje curry, frietje sate saus....

Tja hollandse pot zou ik zeggen, zelfde als in holland, de franse keuken is niet zo heel lekker ( vinden wij ).

Het komt wel goed joh....leuk dat je binnenkort hierheen komt, bereid je maar voor op heel veel feesten !! :-) ........... gaat je geld kosten !!!! whoehahahahaha

• 31 Januari 2010 - 09:25

zo 31-01 1015
    omdat vrijdagavond onze server eruit lag konden we geen berichtje sturen en we gisteren morgen al om 7 uur werden opgehaald (familie rëunie in utrecht reuze gezellig maar heel moe halve centrum gezien middels puzzeltocht echt leuk) en pas om 23.50 (dikke sneeuwbuien onderweg reden op de a12 niet harder dan 60à70km maar volgens de teletekst was er geen verkeershinder geweest) weer werden gedumpt, kom ik er nu pas aan toeom te zeggen VAN HARTE GEFELICITEERD MET JE -----40e------VERJAARDAG we hopen dat je een leuke dag hebt gehad.
    dikke smok en de groetjes van G&F

• 01 Februari 2010 - 13:40

Hans En Diane:

he hoe is daar ligt erbij jullie nog sneeuw wij hebben vanmorgen een nieuwe lading sneeuw gekregen .en ina nog gefeliciteerd met 40ste verjaardag je weet het he het leven begint bij 40.
    groetjes hans en diane

• 02 Februari 2010 - 18:01

Bats:

Foutje,het leven begint bij de verwekking!!!!

• 05 Februari 2010 - 13:48

Jurgen:

mooie foto staat je goed die muts grt de van der veentjes

• 05 Februari 2010 - 14:56

MusMar Esra & Irem:

VAN HHHAAARRRTTEEE met je verjaaaaardag en een hele dikke x en hele dikke knuffels van oooonnnssss!!!

• 05 Februari 2010 - 16:37

Ronnie:

He Mus en Mar....

Dat was 30 Januari hoor!!

Tjonge Jonge jonge

over en uit.....

• 05 Februari 2010 - 18:14

Danielle:

He hallo,
    hier weer een berichtje uit Apeldoorn.
    We hebben een weekje geboekt. Dus hier de precieze data dat wij komen. Heenreis de nacht van 4 op 5 sept en vanaf de 12de willen we dan wer komen t/m 20 sept.
    Nou we horen wel.

Ik was een dag te vroeg met je verjaardag, maar het kwam uit een goed hart. Ik hoop in ieder geval dat je het leuk hebt gehad

Groetjes Edman en Danielle

• 07 Februari 2010 - 19:43

Brigitte:

hallooooooooooooooooooooooo

• 07 Februari 2010 - 19:56

Brigitte:

hallo familie hoe gaat ie daar ik zie dat we ook op de kalender staan nog geen spijt nee oke dan maak je borst maar nat want dat wordt 15dagen drank en .... en lekker varkens pooten eten met lika ha ha bereid je maar vast geestelijk voor want de fam tokkie is er zo groetjes van ons allemaal tot gauw doeiiiiiiiiiiii

• 10 Februari 2010 - 11:23

wo 10 febr.12.20uur
    hallo fam. kroon, als je voor een verkeerslicht moet wachten dan duurt èèn minuut al behoorlijk lang hè? nou weet je dan ook hoelang 456480 minuten duurt? zoveel dagen duurt het nog dat jullie weer deze kant op komen, pffffffffffftttt wat lààààààààng nog.
    Heb van de week bij het weer praatje gezet dat
    de sneeuw weer weg was nou mooi niet dus er ligt al weer net zo'n mooi laagje waar je op kunt uitglijden, heb ik dus vorige week ook gedaan klaBAM daar had je madam liggen midden op de straat, moet vanmiddag weer postlopen, ben benieuwd. nou doeiiiii dikke smok, G&F.

• 11 Februari 2010 - 22:00

Aan Ron Van Mar:

Ja.... 30 januari toch...? Uhhmmm.... wannneer heb ik dat bericht geplaatst dan? Effe wat te laat ckers of nie...? SOLLYYY ;-) Anyway...
    Dus...
    Enne, tsja...
    Uhhhmmmm..... Hey toedels he?! :-) :-) :-)
    Veel liefs, groeten van ons X

• 12 Februari 2010 - 08:19

Nijhuis:

Hallo allemaal!

Ja fen we weten dat het voor jullie lang duurt, maar voor ons zal het zóóóóóóóóóóóóó voorbij zijn :-(..... Ja hoor daan je kaart was niet te vroeg....lekker op de dag zelf mercie. Ja en dan het geval familie tokkie .......!!!!! ai te lastig bint verzoep ik oe zo brigitte!!! :-)

Verder gaat het hier allemaal zijn gangetje, lika bronchitus achter de rug, koud overdag niet boven de -2 graden, aangevuld met lichte flodder sneeuwvlokjes en mistal. Maar het zunnigie laat zich ook nog tussendoor zien.
    Verjaardag was top! Mien broer en schoonzus stonden zaterdagochtend om half 12 voor de deur.... dus de verjaardag kon niet meer stuk!. en iedereen bedankt voor de lieve felicitatie's en kaarten.

nou ga maar weer eens aan de gang hier, iedereen goed week-end en toedels...

• 16 Februari 2010 - 15:13

di 16-febr.16.05
    hoihoi gaat het daar ook wel weer z'n gangetje?hier in elk geval wel Gerd zit weer GOED in 't werk wat nog nooit is voorgekomen is nu gebeurd hij heeft zondag van 16.00uur tot 19.00uur moeten werken is het dan een gekkenhuis of niet?
    Ligt er bij jullie nog sneeuw hier nog steeds wel en de eerste dagen verwachten ze nòg een beetje,anders zijn we altijd aan het zeuren dat er niks valt en dat het niet vriest,en nu zijn we aan 't zeuren dat 't niet ophoud.niks menselijker dan neul'n...
    goed.... ik heb m'n hart weer gelucht tot de volgende keer doeiiiiiiiiiii G&F knuffelen gullie.

• 17 Februari 2010 - 21:04

Dylan En Jessica:

heej allemaal
    ik heb een probleem waar ik niet echt helemaal uitkom:P

ik hoorde van jessica dat ze gister gebeld had
    en dat papa ons niet ophaalt uit almelo
    als we de vliegtuig niet kunnen betalen.
    hij wou ons ophalen vanuit marseille, maar als we de vliegreis niet kunnen betalen, hoe komen we dan in marseille ?

haha

groetjes ons.

p.s. zouden jullie me een keer kunnen bellen dit weekend ?

xxxxiess

• 18 Februari 2010 - 11:10

Bats En Mariet:

Ina heb je de mail gekregen ( belangrijk )

• 01 Maart 2010 - 15:19

Ronnie & Ina:

Bonjour familie en vrienden!

Er zijn nogal wat mensen ongerust over de storm die in frankrijk geweest is..... Maar wij hebben er geen last van gehad, we hebben zon en warmte....dus vanuut het zonnige 19 graden zuuden... au-revoir!.

• 03 Maart 2010 - 11:05

wo 3-mrt. 12.00uur
    vanuit het kille noorden gelukkig dat daar alles goed is gegaan,lieve groetjes met 8 graden G&F

• 03 Maart 2010 - 11:58

wo 3 mrt 12.55uur
    ff sitte te geniete fan je ferjaardag en andere dage. ff kommetaar. foto 1198--1183 hoezo de wijsheid komt met de jaren? of speelt hier meer "hoe ouder hoe gekker"? maar het is een feit je moet wel ff lache, ènnn lachen is gezond wie gromt heeft een hondeleven.( alhoewel sommige honden het wel hèèèl goed heeben) doeiiiiiiiiidikke knuf G&F

• 03 Maart 2010 - 18:27

Mariet:

Met onze Diny, gaat het iedere dag een stapje vooruit( goed he )laat het zo blijven !!!!!
    knuffel oet Almelo